Universitet lukker uddannelser og forskningsmiljøer (v.1)

Presse/medie

I dag udbyder Syddansk Universitet over 220 uddannelser, men det tal vil falde på grund af besparelser. OdenseFrem mod 2019 er Syddansk Universitet (SDU) nødt til at lukke en række uddannelser, linjer og forskningsmiljøer som konsekvens af regeringens sparekrav til landets universiteter, der blev præsenteret i begyndelsen af april. Rektor på Syddansk Universitet Henrik Dam kan nu løfte sløret for, hvilke uddannelser og forskningsområder, SDU er nødt til at sige farvel til, skriver TV2/Fyn. ... I dag udbyder SDU lidt over 220 uddannelser, men det tal vil falde til lidt under 220. ... Forskning er jo kilen til det, vi skal leve af fremadrettet, så mindre forskning vil alt andet lige betyde mindre velstand fremadrettet.
Periode9. maj 2016

• TitelUniversitet lukker uddannelser og forskningsmiljøer (v.1)
    Mediets navn/udløbRitzaus Bureau
  • TitelUniversitet sparer på forskning