Unge strømmer til kiropraktor og fysioterapi

Presse/medie

DANMARK. Stadig flere børn og unge får behandling for smerter i led og muskler. Fageksperter peger på unges medievaner som en hovedårsag. Smerter i ryg og nakke er i stigende grad noget, som børn og unge får behandling for. ... Derfor glæder det Lise Hestbæk, der lektor på Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet, at flere søger tidlig behandling, til trods for at der ikke er videnskabelig evidens for, at ryg-og nakkeskader kan kommes i forkøbet. » Vi kan lave mange forebyggende indsatser for den enorme udgift, der er til behandling og førtidspension i dag, og det kan sandsynligvis spare mange penge på langt sigt, « siger hun. Muskel-og ledsmerterDanskere mister i gennemsnit syv år med god livskvalitet til skader og sygdomme i muskler og led. 38 procent af danske 3.-og 9.- klasseelevermed rygsmerter har nedsat fysisk aktivitet.
Periode27. aug. 2015

• TitelUnge strømmer til kiropraktor og fysioterapi
    Mediets navn/udløbmetroXpress
    Dato27/08/2015