Unge indvandrere er vilde med museerne

Presse/medie

Kultur: Flere unge og flere unge med indvandrerbaggrund går på museum. Det viser en ny landsdækkende undersøgelse. Tendensen gælder i aller højeste grad også i Sønderjylland. AABENRAA: - Det kan vi godt nikke genkendende til. ... Det er på museerne, vi lærer om, hvem vi er, hvor vi er på vej hen, og hvad vi kommer fra, siger Kirsten Drotner fra Syddansk Universitet, der er en af professorerne bag undersøgelsen. ... At unge med indvandrerbaggrund i stigende grad kommer på museerne er i ifølge professoren fra Syddansk Universitet også positivt. ... FAKTA UndersøgelseEn ny spørgeskemaundersøgelse blandt 2450 unge i hele landet gennemført af det nationale forskningscenter DREAM ved Syddansk Universitet viser, at 60 procent af de unge mellem 13 og 23 år har været på museum inden for det seneste halve år.
Periode16. maj 2015

• TitelUnge indvandrere er vilde med museerne
    Mediets navn/udløbJydskeVestkysten Aabenraa
    Dato16/05/2015