Unge har ikke styr på seksuelle grænser og rettigheder

• Katrine Bindesbøl Holm Johansen

Presse/medie

Mange unge mennesker er tilbageholdende med at anmelde seksuelle overgreb, da de er i tvivl om, hvornår der er tale om et overgreb, ligesom de ofte tror, at der skal være fysiske beviser for at kunne gå til politiet, viser en rapport fra Statens institut for Folkesundhed på Syddansk Universitet. Katrine Bindesbøl Johansen, ph.d.-studerende ved instituttet og forfatter til rapporten, beretter, at mange unge mennesker mener, at der kun er tale om seksuel vold, når offeret har sår eller blå mærker, eller hvis de er blevet overfaldet af nogle, de ikke kender. Bjarne Christensen, generalsekretær i Sex & Samfund, oplever, at unge har mange spørgsmål om grænser og rettigheder.Link til udsendelse Indslaget forekommer ca. 0 min. inde i udsendelsen.
Periode3. aug. 2016

• TitelUnge har ikke styr på seksuelle grænser og rettigheder
    Mediets navn/udløbDR P4 Radioavisen 12.00 (resumé)
    MedietypeRadio