Undren over lønstigninger til chefer i PostNord

Presse/medie

På trods af krisen i den danske del af PostNord har flere medlemmer af koncernens ledelse fået lønstigninger og fratrædelsesordninger i millionstørrelsen, viser en gennemgang i fagbladet 3F. ... Han endte dermed med en månedsløn på 400.000 kroner. Han fik også en fratrædelsesordning i millionklassen da han forlod sit job for tre år siden. ... Socialdemokratiet vil nu også tage sagen op med transportministeren.Aktører: bestyrelsesformand Jens Moberg, PostNordprofessor Anders Drejer, økonomi og ledelse, Aalborg Universitetprofessor Kurt Klaudi Klausen, statskundskab, Syddansk Universitetpostordfører Christian Rabjerg Madsen (S)postordfører Henrik Brodersen (DF)transportminister Ole Birk Olesen (LA).Indslaget forekommer ca. 6 minutter inde i udsendelsen.
Periode17. mar. 2017

• TitelUndren over lønstigninger til chefer i PostNord