Undervisningsministeren: Sæt regler for mobilbrug i skolen

Presse/medie

Næsten en tredjedel af børn i alderen fra 13 til 15 år føler, at de er afhængige af deres mobiltelefon, ifølge et ph. d-projekt på Institut ved Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet. Formålet med ph. d.- projektetvar at undersøge, hvad børnene oplevede som hæmmende for at være fysisk aktive i frikvartererne, og her var mobiltelefonen en væsentlig faktor, fortæller undersøgelsens forfatter, Charlotte Skau Pawlowski, til Politiken. Hun anbefaler skoler at have en politik for elevernes brug af mobiltelefoner, og det er en rigtig god ide, mener undervisningsminister Ellen Tran Nørby: »Vi ved, at danske børn bruger ufattelig lang tid bag en skærm sammenlignet med børn i andre lande, så derfor er man nødt til i fællesskab at have en klar holdning og en klar politik på det her område«, siger undervisningsministeren til Ritzau.
Periode24. jun. 2016

• TitelUndervisningsministeren: Sæt regler for mobilbrug i skolen