Udvalgs forslag kan gøre det 25 procent billigere at skifte realkreditinstitut

Presse/medie

REALKREDIT Et flertal i ekspertudvalg vil lade realkreditten betale, når kunder vil væk efter varsling af højere pris. Men branchen stritter imod og kan lægge omkostningen andre steder, erkender minister. Boligejerne kan lige så godt indstille sig på flere bidragsforhøjelser i de kommende år. ... Institutter vil kun afskaffe ét gebyrUdvalgets formand, professor Nina Ditz Legind fra Syddansk Universitet, forventer, at det i sig selv vil dæmpe institutternes bidragsforhøjelser, hvis de fremover delvis skal betale for utilfredse kunders afgang som følge af udsigten til dyrere lån. ... Det kommer vi til at diskutere, og vi kan også vælge at gøre noget anderledes«, understreger ministeren. Han tilføjer, at boligejerne kan forvente flere bidragsforhøjelser i de kommende år som følge af de såkaldte Basel-regler, der kræver bedre polstring af realkreditinstitutter.
Periode17. sep. 2016

• TitelUdvalgs forslag kan gøre det 25 procent billigere at skifte realkreditinstitut
    Mediets navn/udløbPolitiken
    Dato17/09/2016