Tyrkisk kupforsøg splitter tyrkere i Danmark

Presse/medie

KøbenhavnTophistorie fra Kristeligt Dagblad distribueret af Ritzau. ... Lektor Mehmet Necef fra Syddansk Universitet finder det naturligt, at konflikten i Tyrkiet er rykket til Danmark, selvom mange tyrkiske familier har boet her i landet de seneste 40 år.Man skal forstå, hvor nøje det tyrkiske samfund i Danmark følger med i, hvad der foregår i Tyrkiet. ... Jeg kan godt forestille mig, at det har skabt en vrede over for Gülen-bevægelsen, også i Danmark. ... Det har vist, at Gülen-bevægelsen ønsker magt i Tyrkiet, siger Mehmet Necef, der tidligere har undervist i Gülen-bevægelsen på Syddansk Universitet og betegner den som en kvart Scientology, en kvart Opus Dei og en kvart Tvind og en kvart noget andet.
Periode19. aug. 2016

• TitelTyrkisk kupforsøg splitter tyrkere i Danmark
    Mediets navn/udløbRitzaus Bureau
    Dato19/08/2016