Tre uddannelser på Alsion er prikket ud

• Nikolaj Malchow-Møller

Presse/medie

SDU: Syddansk Universitet nedlægger cand. merc. og kandidatuddannelsen i europæiske studier nedlægges. Et af ingeniørstudierne forsvinder også. Men præcis hvornår er stadig uvist. SØNDERBORG: Fra næste år eller senere stopper Syddansk Universitet med at optage nye studerende på tre videregående uddannelser i Sønderborg. ... - Vi lukker de to uddannelser, der har mindst optag af studerende, forklarer Nikolaj Malchow-Møller, dekan for samfundsvidenskabelige uddannelser på SDU. ... SDU undersøger i øjeblikket, hvorvidt kravet er opfyldt, hvis kandidatgraden tages på et af SDU's andre campusser. ... FAKTAFor tredje gangI oktober 2015 valgte SDU at nedgradere Institut for Grænseregionsforskning på Syddansk Universitet i Sønderborg. 10 stillinger på Alsion forsvandt.
Periode15. apr. 2016

• TitelTre uddannelser på Alsion er prikket ud