På torsdag uddeler Fyens Stiftstidende årets Forskerpris, der i år går til hele tre forskere fra Syddansk Universitet. De har hver især gjort sig særligt bemærkede med forskning inden for deres felt. I dag afslører vi navnene på de tre, og spørger dem om, hvad andre får ud af deres forskning. søren askegaard, professor på institut for marketing og management-Hvorfor blev forbrugeradfærd din passion? -Jeg arbejdede to år ved et livsstilsanalyseinstitut i Paris, hvor jeg så, at min viden om samfundsmæssige forandringsprocesser og forbrug som et socialt kommunikationssystem kunne bruges inden for marketing. Da jeg senere som ph. d.-studerende opdagede, at andre forskere i USA, Frankrig, mv. var med i en ny bevægelse for et mere kulturelt syn på forbrugeradfærden, så steg passionen.
Periode24. apr. 2017