Presse/medie

FERIEDANMARK Tisvilde har nu endelig overtaget Skagens status som det danske sommerlands mest fashionable plet. I uge 29 rykker Casper Christensen og Københavns nye klubkonger til fiskerlejet med cykelhold, moderne musik og eksklusiv gæsteliste. For dele af den gamle kulturelite kunne det ikke blive værre. Tisvilde er deklasseret til Hornbæk. Tarveligheden og tivoliseringen er ved at besejre det ægte og oprindelige. Solbrændt, slank, senet, vejrbidt, 62 år. Til daglig religionshistoriker på Syddansk Universitet med gæsteprofessorat i Hannover. I fritiden passioneret landligger i Tisvilde. Nu sidder Tim Jensen for enden af Hovedgaden og ser ud over sin barndoms uskyldige sommerland...
Periode16. jun. 2013

• TitelTisvilde er blevet et sted med spinatfugle, der vil være sammen : Sportsvogne, smarte unge og med de rige og profilere sig selv
    Mediets navn/udløbPolitiken
    Dato16/06/2013