Tang i maden kan nedsætte sygdomsrisiko

  • Ole G. Mouritsen

Presse/medie

Beskrivelse

Put tang i maden og nedsæt risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Det er budskabet fra professor i biofysik på Syddansk Universitet, Ole G. Mouritsen og hans medforfattere i en artikel i tidsskriftet »Phycologia«. De fortæller blandt andet om et forsøg, hvor en gruppe overvægtige mænd fik brød tilsat fire procent tørret tang. ... »Hvis man tilsætter tang til forarbejdede fødevarer, kan man gøre maden sundere, og i mange tilfælde oven i købet mere velsmagende, og det kan måske bidrage til at nedsætte risikoen for hjerte-kar-sygdomme,« mener forfatterne ifølge sdu. dk.
Periode5. dec. 2015

Mediedækning

1

Mediedækning

  • TitelTang i maden kan nedsætte sygdomsrisiko
    Mediets navn/udløbBerlingske
    Dato05/12/2015
    PersonerOle G. Mouritsen