Systematisk innovation skaber energieffektivt byggeri i verdensklasse

Presse/medie

Bygningsstyrelsen har for kort tid siden givet en helt ny undervisningsbygning, OU44, videre til brugerne på Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet i Odense (SDU). Bygningen har et ekstremt lavt energiforbrug og en meget høj komfort. ... Lederen af forskningsprojektet, professor Bo Nørregaard Jørgensen, centerleder for Center for Energy Informatics på Syddansk Universitet, vurderer, at OU44 er i toppen af den internationale verdensrangliste over energieffektive bygninger. ... Gyrithe Saltorp, direktør i Bygningsstyrelsen, der er bygherre for byggeriet, siger: -Det er imponerende, at bygningen på Syddansk Universitet er leveret med så velfungerende installationer og med et meget lavt energiforbrug. ... Jeg er særlig glad og tilfreds med, at brugerne på Syddansk Universitet fra start af har fået en velfungerende og driftssikker bygning.
Periode16. feb. 2016

• TitelSystematisk innovation skaber energieffektivt byggeri i verdensklasse
    Mediets navn/udløbHVAC Magasinet
    Dato16/02/2016