Sundhedskonsulent: Motion og vægttab giver bedre bundlinje

Presse/medie

Triatlet og sundhedskonsulent Charlotte Hjerl anbefaler, at byggebranchen bruger et godt gammelt kneb, når medarbejderne skal slankes og blive mere produktive: konkurrence RÅDGIVNING Sundhedskonsulent og forfatter Charlotte Hjerl, 48, er ikke i tvivl: Firmaledelser, medarbejdere og ikke mindst virksomhedernes økonomi og ydeevne vil have rigtig godt af et sundhedstjek. ... Hun henviser til at der er evidens for (via en aktuel ph. d af Just Bendix Justesen fra Syddansk Universitet, red.), at folk, der er mere fysisk aktive i løbet af en arbejdsdag, også præsterer bedre. ... På linje med for eksempel videreuddannelse. ... Det fremgår af en ph. d. fra sundhedsforsker Just Bendix Justesen fra Syddansk Universitet, der på linje med seniorforsker Jens Bonke, Rockwool Fondens Forskningsenhed, slår til lyd for, at sundhedstiltag bør indføres i virksomhederne på linje med rygestopkurser og stresshåndtering. (Kilder: Syddansk Universitet og Magasinet Arbejdsmiljø 1/ 2015).
Periode23. okt. 2015

• TitelSundhedskonsulent: Motion og vægttab giver bedre bundlinje