Statsobducent giver de døde stemmer

Presse/medie

portræt Peter Mygind Leth er ny institutleder på Retsmedicinsk Institut ved Syddansk Universitet og bliver samtidig professor og statsobducent Retsmedicinsk Institut på Syddansk Universitet henter ny leder i egne rækker med udnævnelsen af Peter Mygind Leth, der siden 2004 har været en markant fi-gur i udviklingen af både uddannelse og forskning på universitetet. ... Senere blev han vicestatsobducent samme sted og arbejdede under denne ansættelse blandt andet med indførelsen af et kvalitetssikringssystem ved instituttet. I 2004 blev Peter Mygind Leth ansat som vicestatsobducent på Retsmedicinsk Institut ved Syddansk Universitet. Han blev i 2002 formand for et udvalg, som udarbejdede en målbeskrivelse for en certificeringsordning, som blev forløberen for det lægelige speciale i retsmedicin, som Sundhedsstyrelsen indførte i 2009.
Periode14. sep. 2015

• TitelStatsobducent giver de døde stemmer
    Mediets navn/udløbKristeligt Dagblad
    Dato14/09/2015