De små danske øer er en underskudsforretning, der skal sælges, mener forsker. Det vil kun øge polariseringen mellem land og by, mener Center Landdistriktsforskning Færgerne er dyre, befolkningstallene daler, og jobmulighederne skrumper ind. ... Lektor Pia Heike Johansen forsker blandt andet i relationerne mellem land og by på Center for Landistriktsforskning ved Syddansk Universitet. ... Og hvis der ikke er håb om bedring på længere sigt, hvor længe skal vi så blive ved med at investere?" siger Jørgen Møller, der ser det et spørgsmål om ressourcer: " Vil vi have et samfund, hvor vi betaler, hvad det koster at holde liv i det, der er, eller vil vi bruge pengene på en anden lidt smartere måde, hvor vi lukker nogle samfund ned. ... PIA HEIKE JOHANSEN, FORSKER VED SYDDANSK UNIVERSITET.
Periode7. aug. 2015

• TitelSkal små øer betragtes som en forretning?
    Mediets navn/udløbKristeligt Dagblad
    Dato07/08/2015