Ny studiemiljøundersøgelse på Syddansk Universitet viser, at de pendlende studerende ikke trives lige så godt som de studerende, der bor i campusbyen De mere end fire ud af 10 studerende, som pendler til Syddansk Universitet, trives generelt en anelse dårligere end de studerende, som bor i den by, de læser i. En ny, omfattende studiemiljøundersøgelsen viser, at blandt dem, der bor i campusbyen, svarer 87 procent, at de trives på SDU. ... De er også mindre aktive på campus og på studiet i det hele taget, så det er en af de udfordringer, vi skal arbejde på, siger prodekan på Syddansk Universitet Lars Grassmé Binderup. ... I 2009 var 21,4 procent af alle SDU-studerende pendlere. ... Det er helt klart i alles interesse, hvis flere studerende tager skridtet og flytter til byen, de studerer i. Lars Grassmé Binderup, prodekran, SDU.
Periode5. sep. 2015

• TitelSDU's pendlere trives mindre godt
    Mediets navn/udløbFyens Stiftstidende
    Dato05/09/2015