SDU-forsker nr. 1 på verdensrangliste

Presse/medie

ODENSE: Professor Jan Hartvigsen fra Institut for Idræt og Biomekanik, SDU er af det amerikanske website Expertscape.com rangeret som verdens førende ekspert inden for området " smerter I bevægeapparatet" (musculoskeletal pain), skriver Syddansk Universitet i en pressemedelelse, der fortsætter: Rangeringen er baseret på forskningspublikationer gennem de seneste ti år. ... Expertscape.com rangerer forskere og eksperter inden for mange sundhedsvidenskabelige felter, og førstepladsen er et resultat af SDU's mangeårige satsning på forskning indenfor smerter i muskler og led. -Jeg er naturligvis stolt over placeringen, det er en stor personlig anerkendelse, siger Jan Hartvigsen og fortsætter: -men jeg er mindst ligeså stolt over den store gruppe af dygtige forskere, vi har I vores nydannede Center for Muscle and Joint Health på SDU.
Periode28. dec. 2016

• TitelSDU-forsker nr. 1 på verdensrangliste