FORSKNING Syddansk Universitet er med i et nyt europæisk forskningsprojekt, der skal forbedre kvaliteten af sundhedssektoren. Det oplyser Syddansk Universitet i en pressemeddelelse. Sammen med flere andre universiteter får de del i Europa-Kommissionens Marie Sklodowska-bevilling, der lyder på næsten 29 millioner kr., hvoraf SDU får 4,3 millioner kr. Det er Center for Sundhedsøkonomisk Forskning, der skal varetage forskningen: " Vi ser på sundhedssektoren bredt. ... Helt overordnet skal forskningen bidrage til at sikre ' better value for money', så sundhedssektoren leverer det, som giver størst værdi og nytte, og gør det så økonomisk effektivt som muligt," fortæller Dorte Gyrd-Hansen, der er professor og leder af SDU's Center for Sundhedsøkonomisk Forskning.
Periode2. jun. 2016

• TitelSDU får EU-midler til forskning