OU44-bygningen er en foræring for forskerne på Center for Energy Informatics på Mærsk McKinney Møller Instituttet ved Syddansk Universitet, hvor centerleder professor Bo Nørregaard Jørgensen blandt andet leder det dansk-amerikanske forskningsprojekt COORDICY To timer i et fyldt lokale kan normalt gøre enhver tung i hovedet på Syddansk Universitet. ... Det ville jeg ikke have oplevet i en af de gamle bygninger på SDU. ... -COORDICY giver os en unik mulighed for at udvikle og afprøve innovative software-værktøjer til forbedring af energieffektiviteten for nye og eksisterende bygninger, siger Bo Nørregaard Jørgensen. ... Professor Bo nørregaard jørgensen er leder og centeret har hjemme på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet ved Syddansk Universitet.
Periode26. apr. 2016

• TitelSDU-bygning er et stort laboratorium