TIMING Ved at sætte boligen til salg på det rigtige tidspunkt kan du opnå et hurtigt salg og en god pris, viser opgørelse Går du med planer om at sælge din bolig engang i fremtiden? ... Samtidig spiller det ind, at man har lavet de her stramninger, så låntagere bl. a. skal ryste op med 5 procent af egen lomme,« forklarer lektor i boligøkonomi ved Syddansk Universitet Morten Skak. larh@bt.dk '' Hvis man er i den situation, at man skal sælge inden for en kort tidshorisont, så vil rådet altid være at komme i gang Jan Nordmann, kommunikationschef, EDC. ... Ved at have flere huse på hånden er det lettere at bevare fornuften og forhandle sig til en god pris. 3 Du skal ikke kun kigge på husets størrelse, have og rumfordeling. Det er vigtigt at gennemgå tilstandsrapporten også, så du ikke køber et hus med skader, du ikke kendte til. ... I nogle tilfælde er det sådan, at prisen ligefrem bliver højere, end ejendomsmægleren havde forestillet sig, fordi køberne står i kø,« siger lektor i boligøkonomi ved Syddansk Universitet Morten Skak.

Periode24. jul. 2016

• TitelScor kassen på din bolig
    Mediets navn/udløbBT
    Dato24/07/2016