SCM Agendaen #6 – Efter- og videreuddannelse inden for salg og supply chain management: Der skal 2 til tango!

Presse/medie

Beskrivelse

Forskning viser, at der er behov for både brede relationskompetencer og smalle dybdegående kompetencer. Som medarbejder er det vigtigt at holde sig fagligt opdateret for at sikre attraktivitet. Hør en levende samtale om vigtigheden af efter- og videreuddannelse indenfor salg og supply chain management med to professorer i B2B marketing og supply chain management. Podcasten er sponsoreret af Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, SDU i Kolding.

Periode29. jan. 2021

Mediebidrag

1

Mediebidrag

 • TitelSCM Agendaen #6 – Efter- og videreuddannelse inden for salg og supply chain management: Der skal 2 til tango!
  Land/OmrådeDanmark
  Dato29/01/2021
  BeskrivelseForskning viser, at der er behov for både brede relationskompetencer og smalle dybdegående kompetencer. Som medarbejder er det vigtigt at holde sig fagligt opdateret for at sikre attraktivitet. Hør en levende samtale om vigtigheden af efter- og videreuddannelse indenfor salg og supply chain management med to professorer i B2B marketing og supply chain management. Podcasten er sponsoreret af Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, SDU i Kolding.
  URLhttps://scm.dk/scm-agendaen-6-%E2%80%93-efter-og-videreuddannelse-inden-salg-og-supply-chain-management-der-skal-2-til-0
  PersonerJan Stentoft, Per Vagn Freytag, Tina Højrup Kjær