Saddams dæmning er ved at briste

• Saliha Fetteh

Presse/medie

KATASTROFE TRUER 1,4 million mennesker er i fare for at drukne. Mosul-dæmningen i Irak kan kollapse når som helst I Irak er den 113 meter høje og 3,4 kilometer lange Mosuldæmnings tilstand så kritisk, at op mod 1,47 million mennesker skal være klar til evakuering. ... Kontrolleret af IS»De her mennesker har problemer nok i forvejen, for mange af områderne langs floden er kontrolleret af IS, og det vil gøre det svært for befolkningen at nå i sikkerhed,« siger Saliha Fetteh, ekstern lektor i mellemøststudier ved Syddansk Universitet. ... Det fortæller Torben Larsen, der påpeger, at eftersom Mosul dæmningen er fra 1984 og derfor er forholdsvis ny, så har den løbende været under opsyn. »Det vigtigste ved en dæmning er at holde den tæt.
Periode4. mar. 2016

• TitelSaddams dæmning er ved at briste
    Mediets navn/udløbBT
    Dato04/03/2016