S-kampagne mod Løkke kan give bagslag

Presse/medie

Socialdemokraterne går direkte efter Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen i ny kampagne. Resultatet kan blive, at Løkke får sympati, vurderer eksperter Hvem skal betale Løkkes regninger, og hvad skal det koste dig, hvis Lars Løkke bliver statsminister? ... En så personrettet kampagne, hvor der direkte hentydes til Lars Løkke Rasmussens bilagssager, er sjældent set i Danmark, fortæller Christian Elmelund-Præstekær, der er lektor på Institut for Statskundskab ved Syddansk Universitet. ... Plat eller ej, med kampagnen er der dog ingen tvivl om, at vi nærmer os et valg, siger Simon Rune Jørgensen, der er cand. mag. i medievidenskab og blandt andet har undersøgt, hvordan negative kampagner smitter af på vælgerne. " Det er ikke noget flatterende billede af Lars Løkke, der pryder kampagnen.
Periode9. maj 2015

• TitelS-kampagne mod Løkke kan give bagslag