' ROMEO OG JULIE' ER FULD AF SEX

Presse/medie

Forstå din teenager gennem Shakespeares ikoner for uskyldig kærlighed, der er lige så flygtige og liderlige som dagens snapchattende unge. Shakespeares fortælling om Romeo og Julie anses som noget af det fineste og smukkeste kærlighedspoesi, der findes. Men ifølge ph. d.-studerende ved Institut for Kulturvidenskaber på Syddansk Universitet Iben Engelhardt Andersen er det problematisk, hvis vi som samfund idealiserer og fastholder ung kærlighed som noget, der skal være rent. ... Julie2016:I sin legendariske enetale, hvor hun giver udtryk for sin kærlighed, forestiller Julie sig, at hun kan skille Romeo fra hans navn, og tilbyder sig selv og sin krop i bytte. Og endelig afslører Romeo sin tilstedeværelse; han springer frem og siger: »Så ta'r jeg dig på ordet!«.
Periode23. apr. 2016

• Titel' ROMEO OG JULIE' ER FULD AF SEX