Ritzau Plus: Sanders overgiver sig og støtter Clinton

Presse/medie

Partitoppen krydser nu fingre for, at Bernie Sanders officielle opbakning til rivalen Hillary Clinton vil samle Det Demokratiske Parti frem mod præsidentvalget. PortsmouthVed siden af en smilende Hillary Clinton gav partifællen Bernie Sanders tirsdag sin officielle støtte ved det kommende præsidentvalg. ... Det vurderer Niels Bjerre-Poulsen, lektor ved Center for Amerikanske Studier på Syddansk Universitet. ... Senatorens indsats har blandt andet skabt plads til flere Sanders-sympatisører i det udvalg, der forud for partikonventet udtænker en form for partiprogram. Samtidig har Bernie Sanders angiveligt fået håndslag fra Hillary Clinton på, at hun vil arbejde hårdere for politiske ændringer på områder som uddannelse, sundhed og klima.
Periode13. jul. 2016

• TitelRitzau Plus: Sanders overgiver sig og støtter Clinton
    Mediets navn/udløbRitzaus Bureau
  • TitelSanders overgiver sig og støtter Clinton