Liggetiden på AUH er stabil, mener Region Midtjylland. N Aarhus Kommune afviser. Selv om der er skåret i antallet af senge, er patienterne på Aarhus Universitetshospital (AUH) stort set indlagt lige så længe i dag som i 2012. ... Vi modtager gerne patienterne, men det kan altså ikke hjælpe noget, at vi bliver ved med at få pålagt opgaver, og at der så ikke følger nok penge med til at løse dem,« siger hun. Ifølge tal fra hendes forvaltning har der for de over 65-årige været et fald i antallet af sengedage på i alt ca. 5.500 fra 2012-2014. ... Mudderkast fra begge siderUenigheden mellem kommunen og regionen er ifølge professor i sundhedsøkonomi, Kjeld Møller Pedersen, Syddansk Universitet, udtryk for, at der er problemer med at få systemet til at hænge sammen.

Periode15. sep. 2015

• TitelRegionen: Patienter udskrives ikke hurtigere