Regionen mangler virksomheder med høj vækst

Presse/medie

Region Sjælland har færre højvækstvirksomheder og generelt mindre virksomheder end Danmarks fem øvrige regioner. Det viser en rapport, som innovationshuset Mandag Morgen har udarbejdet for Danske Regioner. ... »Det har været kendetegnende for den seneste periode, at højtuddannede flyttede til hovedstaden, hvor de skaber højvækstvirksomheder, mens de lavtuddannede blev i Region Sjælland, hvor husene er billige,« siger professor ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på SDU, Torben Bager, der mener, at det er vigtigt at få brudt denne negative spiral, hvor ressourcerne trækkes ud af Region Sjælland. ... Torben Bager, professor ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på SDU.
Periode30. mar. 2017

• TitelRegionen mangler virksomheder med høj vækst
    Mediets navn/udløbJyllands-Posten
    Dato30/03/2017