REDUKTION AF OMKOSTNINGSFORBRUGET I HAVVINDMØLLERS FORSYNINGSKÆDER

Presse/medie

Offshore vindenergisektoren er en relativ ung industri, som har skrappe målsætninger om at reducere omkostningsforbruget ved energiudvinding fra havvindmøller for at kunne sikre konkurrencekraft mod andre energikilder. Denne artikel giver et kort indblik i, hvordan supply chain management området kan hjælpe sektoren med at opfylde disse målsætninger gennem innovation, industrialisering og leverandørpartnerskaber. Fokus på grøn energi er blevet et globalt anliggende. ... En gruppe forskere fra Syddansk Universitet (SDU) og samarbejdspartnere fra England, Italien og USA beskæftiger sig i et projekt benævnt ReCoE med, hvorledes industrien kan øge konkurrencekraften via supply chain management (SCM). ... OM FAGSKRIBENTERNEJan Stentoft er professor i supply chain management ved Syddansk Universitet i Kolding. ... Ole Stegmann Mikkelsen er adjunkt ved Syddansk Universitet, har deltaget i en lang række forskningsprogrammer og har praktisk erfaring fra mange års arbejde med indkøb i Danfoss-koncernen. 5 andre artikler om supply chain innovationForuden artiklen, som er beskrevet i denne artikel, indeholder særnummeret International Journal of Energy Sector Management om supply chain innovation in the offshore wind energy sector fem andre artikler: 1. The formation of new interfirm relations: A UK offshore wind sector analysis af Patrick Hennelly & Chee Y. Wong, Leeds University Business School. 2. Supply chain integration opportunities for the offshore wind industry: A literature Review af erhvervs PhD-stud. ... Victoria Baagøe-Engels, Offshoreenergy. dk & Jan Stentoft, SDU. 5. Evaluating the essential barrier to off-shore wind energy - an Indian perspective af Kannan Govindan, SDU & Madan Shankar, PTR College of Engineering, Madurai, Indien.
Periode28. aug. 2016

• TitelREDUKTION AF OMKOSTNINGSFORBRUGET I HAVVINDMØLLERS FORSYNINGSKÆDER
    Mediets navn/udløbSCM & Logistik
    Dato28/08/2016