Realkreditten kan forvente hedt efterår

Presse/medie

Fokus: Ikke mindre end to rapporter om tingenes tilstand i realkreditsektoren og en ny prisportal ser dagens lys i de kommende måneder. Der er voldsom fokus på realkredit i kølvandet på de prisstigninger, flere selskaber har gennemført i år. Realkreditsektoren kan se frem til at få vendt de fleste af sine sten over de kommende uger og måneder. ... Udvalget skulle under ledelse af Nina Dietz Legind, professor på Syddansk Universitet, undersøge, hvordan kommende kapitalkrav spiller ind på realkreditselskabernes omkostninger til kapital samt de løbende gebyrer - bidragssatserne - kunderne skal betale. ... Vi kigger i vores markedsanalyser på, om der er barrierer for konkurrence på markedet, og på, om der er tale om aktive forbrugere, der forholder sig til, om de får det rigtige produkt fra den rigtige udbyder, forklarer kontorchef Niels Enemærke fra Konkurrencestyrelsen. ForstærkningStyrelsen har desuden forstærket sig med økonomiprofessor og tidligere overvismand Hans Jørgen Whitta-Jacobsen og økonomiprofessor og tidligere vismand Claus Thustrup Kreiner fra Københavns Universitet til at grave i tallene.
Periode23. aug. 2016

• TitelRealkreditten kan forvente hedt efterår
    Mediets navn/udløbJydske Vestkysten
    Dato23/08/2016