Fynsk Erhverv blander sig og advarer imod at glemme byggesagsområdet, nu da et rødt flertal vil flytte penge fra by-og kulturområdet til folkeskolerne Odense: Fynsk Erhverv melder sig i debatten om penge til folkeskoler over for penge til byggesagsbehandlere. ... S: Erkender problemetSocialdemokraternes Peter Rahbæk-Juel siger, at selvom han hellere vil bruge de penge, der nu er til dukket op, i folkeskolerne, så anerkender hans parti, at byggesagsområdet er presset. Han vil have området analyseret. ... Den eneste af de fire medlemmer, som det lykkedes at træffe, er professor og dekan fra Syddansk Universitet Jesper Strandskov.
Periode11. jun. 2015

• TitelRød skoleaftale udløser debat om vækst
    Mediets navn/udløbFyens Stiftstidende
    Dato11/06/2015