Presse/medie

Det siger professor emeritus Knud Juel, der igennem næsten 30 år har studeret danskernes levealder på Statens Institut for Folkesundhed, der nu hører under Syddansk Universitet.... Stigningen skyldes først og fremmest, at mens de veluddannede og højtlønnede holdt op med at ryge op igennem 1990'erne, blev de ressourcesvage ved med at fylde askebægrene, forklarer Knud Juel...
    Periode22. okt. 2019

Mediebidrag

Mediebidrag

• TitelProfessor om forskelle i levealder: Man kan ikke troværdigt gå til kamp mod ulighed i sundhed og samtidig stå på bremsen i forhold til indsatsen mod rygning
      Mediets navn/udløbAltinget
      MedietypeInternet