Professor: For tidligt at konkludere

Presse/medie

Ro på: Ifølge professor og sundhedsøkonom fra Syddansk Universitet Kjeld Møller Pedersen skal man være varsom med at tolke for meget på de første responstidstal fra Bios og Responce. - Jeg vil godt have en måned eller to mere at sammenligne med for at kunne se, om der er tale om en tendens. Sådan siger professor og sundhedsøkonom fra Syddansk Universitet Kjeld Møller Pedersen om responstiderne hos Bios og Responces første måned i Region Syddanmark. ... - Jeg ville være mere bekymret, hvis de overtrådte de mål, fordi de blandt andet afspejler en lægefaglig vurdering af, hvor hurtigt en ambulance skal være fremme ved patienterne, siger han. Han støtter regionens tanker om muligvis at tilkøbe flere ambulancer på sigt.

Periode19. okt. 2015

• TitelProfessor: For tidligt at konkludere