Periode15. aug. 2014

• TitelPrøv tøj - uden at blive taget med bukserne nede
    Grad af anerkendelseNational
    Mediets navn/udløbRetailNews.dk
    MedietypeInternet
    Land/OmrådeDanmark
    Dato15/08/2014
    BeskrivelseNu kan kunderne prøve tøj i ”Det digitale prøverum” i Kolding Storcenter. Efter 2½ års forskning er forskere fra Aalborg Universitet Esbjerg og deres samarbejdspartnere nemlig klar til at præsentere resultaterne af deres anstrengelser med projekt ”Virtual Dressing Room (VDR)” eller på dansk ”Det digitale prøverum”, og demonstrationen kommer til at foregå i Kolding Storcenter.
    URLhttps://www.retailnews.dk/article/view/135397/prov_toj_uden_at_blive_taget_med_bukserne_nede?ref=newsletter
    PersonerMichael Boelstoft Holte