Præsidentvalgkamp på den lille klinge

Presse/medie

DUEL: Thorning versus Løkke ligner noget, vi kender fra USA. Men det danske politiske system sætter begrænsninger KØBENHAVN: Da socialdemokraten Poul Nyrup Rasmussen og Venstres Uffe Ellemann-Jensen i 1998 duellerede om statsministerposten, talte man om en præsidentialisering af dansk politik. ... Netop den store fokus på personen har dansk politik taget til sig fra amerikansk politik, lyder det fra Niels Bjerre-Poulsen, som er lektor ved Center for Amerikanske Studier på Syddansk Universitet. ... -Hvis vi kigger på, hvor mange vælgere, der efterhånden stemmer på ikkestatsminister-partier, så er det ret mange. ... Medieskabt situation-Der er heller ikke en tendens, der siger, at vi stemmer mere personligt end før.
Periode19. maj 2015

• TitelPræsidentvalgkamp på den lille klinge
    Mediets navn/udløbNordjyske Stiftstidende
    Dato19/05/2015