Hun har tidligere boet i Det Hvide Hus som USA's førstedame. Nu vil Hillary Clinton tilbage som præsident. PhiladelphiaFor otte år siden tabte Hillary Clinton til Barack Obama, en ung senator fra Illinois, der dengang overraskende endte med at blive Demokraternes udkårne og senere hele USA's præsident. ... Men en dårlig sag fra netop tiden som udenrigsminister risikerer at hjemsøge Clinton i kampen mod Trump. I løbet af sin tid på posten benyttede hun en privat e-mail-server til at kommunikere i embeds medfør og sløsede dermed med sikkerheden. ... - Juridisk set er sagen lukket, men politisk set er den slet ikke lukket, sagde Jørn Brøndal, lektor på Center for Amerikanske studier ved Syddansk Universitet, tidligere til Ritzau.Siden sin afgang som udenrigsminister har Clinton formået at holde sit navn i medierne ved at holde foredrag, rejse rundt og ved at udgive selvbiografien "Hard Choices".
Periode29. jul. 2016

• TitelPORTRÆT: Clinton nærmer sig magtens ypperste tinde
    Mediets navn/udløbRitzaus Bureau
    Dato29/07/2016