Omstridt kokkeuddannelse i fængslerne er en succes

Presse/medie

En evaluering af Claus Meyers kritiserede kokkeskole i fængslerne er positiv. Dansk Folkeparti mener, det krænker retsfølelsen. Debatten var ophedet, da tvprogrammet "Restaurant bag tremmer" i 2011 dokumenterede et pilotprojekt med kokkeuddannelse af indsatte i Statsfængslet i Vridsløselille med Claus Meyer i spidsen. ... Evalueringen er foretaget af sociolog og lektor ved Juridisk Institut på Syddansk Universitet Linda Kjær Minke, og hendes konklusion er entydig. ... Claus Meyer glæder sig over den positive evaluering, og kritikken fra Peter Skaarup bekymrer ham ikke. »Recidivtallene (tilbagefald, red.) viser med al tydelighed, at der skal noget ekstraordinært til for at få en forbryder til at lægge sin kriminelle løbebane bag sig.
Periode27. maj 2015

• TitelOmstridt kokkeuddannelse i fængslerne er en succes
    Mediets navn/udløbJyllands-Posten
    Dato27/05/2015