Presse/medie

Der kom helt nye vinkler på Jeppe Aakjær og hans forfatterskab, da professor ved institut for litteratur og kultur på Syddansk Universitet, Johannes (Johs.) Nørregaard Frandsen gik på talerstolen for at fortælle, hvad vi kan bruge Jeppe Aakjær til i dag. ... -Aakjær var ikke imod det moderne, og han var også glad for andelsbevægelsen, men han så en mangel på balance. Han så andelsbevægelsen, Hedeselskabet og industrialiseringen brage frem for fuld damp, og der var en manglende respekt. Mennesket tror, at det er gud, og mennesket ser ikke, at det bare er en lille brik, siger han og henviser til Aakjærs budskab i » Historiens sang « , hvor han skriver » Din egen dag er kort, men slægtens lang « .
Periode8. aug. 2016

• TitelNye tanker fra Johs. Nørregaard Frandsen om Aakjær: -Hyrden og bonden er med i hele Aakjærs forfatterskab
    Mediets navn/udløbSkive Folkeblad
    Dato08/08/2016