Ny lov kan pløje hele rådgivermarkedet op

Presse/medie

REVISION: Den kommende revisorlov brækker hele rådgivningsmarkedet op som et andet trykluftsbor. Parterne kæmper for deres interesser op til lovens vedtagelse i næste uge. Der er milliarder af kroner på spil, og der er masser af markedsandele i luften. ... En undersøgelse, som professor Bent Warming-Rasmussen fra Syddansk Universitet har gennemført, viser, at "brugerne" af regnskaberne, f. eks. advokater og aktionærer, mener, at det kan påvirke revisors uafhængighed og troværdighed, hvis han eller hun påtager sig for mange rådgivningsopgaver ved siden af selve revisionen. ... Bent Warming-Rasmussen, professor, Syddansk Universitet. Fakta: REVISIONDet handler om tillid EU vedtog i 2014 direktivet, der blev sat i gang i 2010 med hele finanskrisens erfaringer i relativt frisk erindring. ... Revisorer er sat i verden for at styrke befolkningens tillid til virksomhederne.

Periode16. maj 2016

• TitelNy lov kan pløje hele rådgivermarkedet op
    Mediets navn/udløbJyllands-Posten
    Dato16/05/2016