Kontorsladder er en del af hverdagen. Der bliver snakket i krogene, ved kaffemaskinen og hen over skrivebordene, men selv om sladder generelt har et dårligt ry hos de fleste, så er sladder vigtig for vores sociale, psykologiske og fysiske velbefindende, understreger Jeanette Lemmergaard fra SDU Sladder har i de flestes øre en negativ klang. ... Jeanette Lemmergaard, der er lektor og institutleder på Institut for Marketing & Management ved Syddansk Universitet har forsket i sladderens væsen, og efter hendes mening kan sladder slet ikke undværes på arbejdspladsen. ... I øvrigt har Jeanette Lemmergaard registreret, at kvinder og mænd sladrer lige meget, skønt det oftest bliver betragtet som en kvindelig disciplin. Men mænd italesætter deres sladder anderledes.
Periode28. jun. 2016

• Titel-Nu skal du bare høre