Nogle gange er man nødt til at få beskidte hænder

• Søren Hviid Pedersen

Presse/medie

Debat. Hver tredje dansker synes, at det er i orden at bruge tortur for at bekæmpe terror, skrev Berlingske i går. Den konservative blogger Søren Hviid Pedersen er principielt enig. »Hul i hovedet«, mener oberst Lars R. Møller derimod. Situationen er tænkt, men ikke utænkelig: Et terrorangreb er nært forestående, og myndighederne har pågrebet nogle af de formodede bagmænd, men kan ikke få dem til at give de afgørende oplysninger om anslaget. ... Søren Hviid Pedersen, lektor ved Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet og kulturkonservativ blogger på Berlingske. ... »Når man ser på de efterretninger, der er kommet fra for eksempel amerikanske missioner, så har det vist sig, at man ikke har fået specielt meget ud af at bruge tortur. Derfor hælder jeg til, at man ikke skal gøre det.«.
Periode7. dec. 2015

• TitelNogle gange er man nødt til at få beskidte hænder
    Mediets navn/udløbBerlingske
    Producer/forfatterJeppe Bangsgaard