Presse/medie

Hovedbiblioteket på Østre Stationsvej 15 i Odense C slår fredag den 17. juni dørene op for en bazar, hvor du præsenteres for mange forskellige former for bæredygtighed. ... Blandt bevillingsmodtagerne var lektor og ph. d. Mads Toudal Frandsen, Odense, der er student fra Midtfyns Gymnasium. Frandsen er 35 år og ansat på Syddansk Universitet, Institut for Fysik, Kemi og Farmaci, hvor han forsker i, hvad " mørkt stof" er på elementarpartikelniveau, og hvordan elementarpartiklernes masse opstod. Bevillingen er på knap syv mio. kr. Rasmus Kristoffersen fra Stenstrup er en usædvanlig lovende vvs'er.
Periode17. jun. 2016

• TitelNavnligt -i dag med Phillip, der har brugt sin gen-forskning til at skrive en krimi
    Mediets navn/udløbFyens Stiftstidende
    Dato17/06/2016