Nationalbankchefen opfordrer regeringen til at stramme op

Presse/medie

... Lars Rohde mener ikke, at der er plads til store skattelettelser og advarer mod risikoen for overophedning på arbejdsmarkedet. Regeringen bør i stedet stramme op og skabe balance i de offentlige finanser. Nationalbankdirektøren vil også have nye boligskatter, der kan dæmpe prisudviklingen i f. eks. København så hurtigt som muligt. Han opfordrer banker og realkreditinstitutter til at stramme op på deres kreditgivning i de største byer. ... De to SDU-professorer Thomas Barnebeck Andersen og Nikolaj Malchow-Møller dokumenterede sidste år, at lande med faste valutakurser har klaret sig meget dårligere gennem finanskrisen end lande med flydende valutakurser. ... Thomas Barnebeck Andersen, professor i økonomi på SDU.

Periode12. jan. 2017

• TitelNationalbankchefen opfordrer regeringen til at stramme op
    Mediets navn/udløbJyllands-Posten
    Dato12/01/2017