Myndigheder kritiseres for modstand mod alternativ behandling

• Helle Johannessen

Presse/medie

Sundhedsstyrelsen er for kritisk i sit syn på alternativ behandling, mener forsker og politiker. SF vil nu have oprettet et nyt råd, der skal vurdere alternativ behandling og naturmedicin Er det etablerede sundhedssystem og Sundhedsstyrelsen for fordomsfuld, når det kommer til accepten af alternativ behandling og naturmedicin? ... Professor og forskningsleder ved Institut for Sundhedstjenesteforskning på Syddansk Universitet, Helle Johannessen, mener heller ikke, at Sundhedsstyrelsens Råd for Alternativ Behandling er neutral i spørgsmålet om alternativ behandling, og det anser hun for problematisk. ... Det norske Nationale Forskningscenter for Komplementær og Alternativ medicin (Nafkam) er her tilknyttet forskningsmiljøet på universitet i Tromsø, og det, synes Helle Johannesen, er en rigtig god idé. ... HELLE JOHANNESSEN, PROFESSOR OG FORSKNINGSLEDER, SYDDANSK UNIVERSITET.
Periode18 feb. 2016

• TitelMyndigheder kritiseres for modstand mod alternativ behandling
    Mediets navn/udløbKristeligt Dagblad
    Dato18/02/2016