Presse/medie

TEKNOLOGI Træning handler om bevægelse og kraft, fortæller lektor Anders Stengaard Sørensen fra Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet. ... Robotforskerne fra Syddansk Universitet har udviklet teknologier til elastiktræning, lungetræning og knibeøvelser. ... Erfaringerne fra Odense viser, at det kan være med til at motivere beboerne, og være en stor hjælp for personalet f. eks. når man laver gangtræning, fordi det bliver tydeligt, hvor langt man er, og hvad der skal arbejdes videre med. I træning har mennesker en adfærd, der minder om en robots adfærd, forklarer Anders Stengaard Sørensen, fordi når du træner, så laver du mere eller mindre den samme bevægelse igen og igen.
Periode28. aug. 2015

• TitelMennesker minder om robotter -når vi træner. Vi laver den samme bevægelse igen og igen
    Mediets navn/udløbMagasinet Pleje
    Dato28/08/2015