»Litteraturen kan gøre det usynlige synligt«

Presse/medie

LITTERATUR SDU har fået 28 millioner kroner fra Danmarks Grundforskningsfond til at gøre os klogere på, hvilken rolle litteraturen spiller for vores opfattelse af samfund, sundhed - og for os selv. KØBENHAVN: »Læs en roman - ikke en selvhjælpsbog eller en biografi.« Sådan lød et af Svend Brinkmanns råd i antiselvhjælpsbestselleren »Stå fast«. ... Det er den kraft, et stort forskningsprojekt på Syddansk Universitet (SDU) de kommende fem år skal undersøge. ... Og det er lidt af et scoop, mener Anne-Marie Mai, der som professor på Institut for Kulturvidenskaber på SDU står i spidsen for projektet. ... Hvad det er, litteraturen kan her, er noget af det, vi gerne vil forske i.« Et andet aspekt, man gerne vil forske i på SDU, er litteraturens rolle inden for sundhed.
Periode26. maj 2016

• Titel»Litteraturen kan gøre det usynlige synligt«
    Mediets navn/udløbÅrhus Stiftstidende
    Dato26/05/2016