Lektor: Mange amerikanere har en ny velfærdsdrøm

Presse/medie

Danmark diskuteres som forbillede i USA, fordi amerikanerne er ved at miste troen på egen model, mener lektor. KøbenhavnDanmark kan stadig sole sig i spotlyset i USA. ... Først og fremmest handler det om, at mange amerikanere, siden finanskrisen i 2008, har mistet troen på den amerikanske model, siger lektor i amerikanske studier fra Syddansk Universitet Niels Bjerre-Poulsen. - Den amerikanske middelklasse er blevet fattigere de sidste 15 år, uligheden vokser, mobiliteten er blevet mindre, og derfor er flere amerikanere mere åbne for at ændre måden at organisere sig på. ... - Og i takt med, at der bliver flere fattige, er der stadig flere, der ikke har mulighed for at betale for en uddannelse til deres børn.
    Periode21. okt. 2015

Mediets navn/udløbRitzaus Bureau