Landdistrikternes Fællesråd vil have oprettet statsstøttet realkreditinstitut

• Morten Skak

Presse/medie

Det er umuligt at låne penge til at købe et hus i Aggersund i et realkreditinstitut, men seks kilometer nordpå i Løgstør kan man godt. ... Det vil ifølge lektor i boligøkonomi på Syddansk Universitet Morten Skak dog betyde, at dem, der kommer til at betale, er os allesammen. Aabenraas borgmester, Thomas Andresen (V), erkender, at det ikke er klassisk liberal politik, men han bakker alligevel op om forslaget. Også Kalundborgs borgmester, Martin Damm (V), støtter forslaget, men det afvises af Venstres landdistriktsordfører på Christiansborg, Thomas Danielsen.Artiklen skrevet af Turi Kjestine MeyhoffLink til udsendelse Indslaget forekommer ca. 18 min. inde i udsendelsen.

Periode22. sep. 2015

• TitelLanddistrikternes Fællesråd vil have oprettet statsstøttet realkreditinstitut
    Mediets navn/udløbDR1 TV-Avisen 18.30 (resumé)
    MedietypeFjernsyn