Supersygehusene har sat millioner af til kunst, samtidig med at de må spare på sengepladserne. Den nyhed startede en livlig debat, men den var alt for overfladisk, mente sygeplejerske og ph. d. Dorthe Boe Danbjørg. Hun skrev et læserbrev for at komme et spadestik dybere end de hurtigere overskrifter. Én til én-sammenligningen af kunst og sengepladser på de nye supersygehuse er for unuanceret. Det mener Dorthe Boe Danbjørg, sygeplejerske, ph. d. og adjunkt på Syddansk Universitet og Odense Universitetshospital. ... " Modsætninger mellem de politiske visioner og så de faktiske prioriteringer får mig til tasterne. Og der jo rig mulighed for at skrive om sundhedsvæsenet med alle de besparelser og forandringer, der er." På baggrund af læserbrevet i Politiken har hun mødt både enige og uenige stemmer.
Periode9. maj 2016

• TitelKUNST HUSKER OS PÅ DET HELE MENNESKE