Kronprinsesse Mary er som tvillingemor til prins vincent og prinsesse Josephine naturligt valgt som protektor for Dansk og Australsk Tvillingregister. Kronprinsessen har som ny protektor for Dansk og Australsk Tvillingregister sagt ja til at deltage i et tvillingseminar. Kronprinsessen deltager i Dansk og Australsk Tvillingregisters seminar på Syddansk Universitet den 15. januar 2013.01.08 Kronprinsessen har som ny protektor for Dansk og Australsk Tvillingregister sagt ja til at deltage i et tvillingseminar på Syddansk Universitet. Til stede er også 150 par fynske tvillinger i alderen 18 til 90 år, der har det til fælles, at de i tidens løb har deltaget i et eller flere af Dansk Tvillingregisters mange forskningsprojekter. Det er Kronprinsessens første officielle deltagelse som protektor for de to registre. - Kronprinsessen er selv tvillingemor og har en tæt tilknytning til begge lande. Vi glæder os til at modtage hende og de øvrige gæster og fortælle nærmere om vores registre og vores forskning i tvillinger, siger professor Kaare Christensen, der er leder af Dansk Tvillingregister på Syddansk Universitet.
Periode8. jan. 2013

• TitelKronprinsesse Mary møder 150 par tvillinger